A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Hírek

ASICS G-TX: Vízálló cipők futásra, túrázásra és a hétköznapokra (FUTÁS)

2019.11.09 - 16:43
Amikor 1958-ban egy amerikai házaspár Wilbert L. Gore és felesége, Vieve Gore felfedezte egy különleges molekulában, a politetraflouretilénben rejlő lehetőségeket új időszámítás vette kezdetét a ruházati termékek gyártásában is. A hétköznapi nevén teflonnak keresztelt anyag oriási karriert futott be feltalálása óta, és rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően lépten nyomon találkozhatunk vele a hétköznapokban. Azt azonban kevesen tudják, hogy a vízálló, szélálló és lélegző sporttermékekeket is ennek a nagyszerű anyagnak köszönhetjük.

Hogyan válasszunk röplabda cipőt? III.rész (RÖPLABDA)

2019.10.30 - 12:27
Cikksorozatunkban a megfelelő röplabda cipő kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani. Az utolsó részben a dizájnnal és a lábhoz való illeszkedéssel foglalkozunk, illetve ajánlunk néhányat az ASICS röplabdások által leginkább kedvelt típusai közül.

Hogyan válasszunk röplabda cipőt? II.rész (RÖPLABDA)

2019.10.24 - 10:26
Ígéretünkhöz híven folytatjuk a megfelelő röplabda cipő kiválasztásával kapcsolatos írásunkat. Előző alkalommal a támasztás, a párnázottság és a stabilitás kérdését boncolgattuk, ez alkalommal a tapadás, a légáteresztés, a súly és a tartósság témaköréről szeretnénk néhány fontos gondolatot megosztani olvasóinkkal.

Hogyan válasszunk röplabda cipőt? I.rész (RÖPLABDA)

2019.09.04 - 10:02
Mik a legfontosabb elvárások egy jó röplabda cipővel kapcsolatban? A kényelem, a megfelelő szellőzés, a jó tapadás és stabilitás mind elengedhetetlen tulajdonságok, és mind előnyt jelenthetnek a pályán is. Nézzük át tehát, hogy mire érdemes feltétlenül figyelnünk, amikor röplabda cipőt szeretnénk vásárolni.

A vivócipő választás margójára (VÍVÁS)

2019.08.15 - 10:19
Milyen a jó vívócipő? Melyek a legalkalmasabb cipők a víváshoz? Mindenképpen meg kell vásárolni a csúcsminőségű vívócipőt, vagy létezik költséghatékonyabb megoldás is?

Az új GEL-CUMULUS™ 21: Kényelem és profizmus messze a célvonalon túl (FUTÁS)

2019.06.26 - 16:54
Ki gondolná, hogy még egy régi, jól bevált klasszikust is lehet tökéletesíteni! Az ASICS GEL-CUMULUS futócipő 20 éve az egyik legkedveltebb modell a rajongók körében a profiktól az abszolut kezdőkig. A futásban azonban mindíg van lehetőség a fejlődésre! Az ASICS Sporttudományok Intézete (ISS) ennek jegyében javította az új GEL-CUMULUS ™ 21 párnázottságát és - a tesztek tanúsága szerint - megduplázta az illeszkedést az érintkező felületeken. A cél természetesen ezúttal is a kiváló futásélmény biztosítása volt.

A futás fogalmának újraértelmezése: METARIDE, az energiatakarékos futócipő (FUTÁS)

2019.04.24 - 11:27
A forradalmian új energiatakarékos futócipő, a METARIDE megalkotásával az ASICS újraértelmezi a hosszútávfutás fogalmát. Az újonan kifejlesztett GUIDESOLE ™ technológia egyedülálló szenzációt jelent a futók számára, ami csökkenti az energiaveszteséget a bokaizületnél a futás hatékonyságának növelése érdekében.

MOLNÁR JÁNOS Emlékverseny 2019.február 08.-09.-10. (ASZTALITENISZ)

2019.02.03 - 19:20
Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a BVSC Szőnyi úti asztalitenisz csarnokában a Molnár János Emlékverseny, ahol az asztalitenisz nemzetközi fiú utánpótlás tehetségei vesznek részt 19 ország színeiben. A rendezvényen a nalunvanalabda.hu ez évben is Asics asztalitenisz cipők széles választékát kínálja az érdeklődőknek.

A GEL NIMBUS legújabb kiadása: ASICS GEL-NIMBUS ™ 21 (FUTÁS)

2019.01.23 - 15:19
A folyamatos fejlesztés mellett erősen elkötelezett ASICS bejelentette, hogy megkezdi az ASICS GEL-NIMBUS ™ 21 cipő értékesítését, amely a csúcskategóriájú, semleges, hosszú távra tervezett futócipők legújabb kiadása. A semleges futók számára tervezett cipő az ASICS legújabb párnázási technológiájával rendelkezik - a FLYTEFOAM ™ PROPEL & FLYTEFOAM ™ LYTE - a rugóhoz hasonló érzetet kelt annak érdekében, hogy a futás még energikusabb és könnyedebb lehessen.
Title Text
Nem lépek be.