A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Hírek

A hi-tech teremcipő: ASICS BLADE FF

2023.09.15 - 13:27
Az Asics Blade FF egy újabb mérföldkő a gyártó történetében. Vajon miben teljesít jobban, mint már eddig is kiváló elődje? Ennek jártunk most utána

Butterfly asztalitenisz adogatógépek összehasonlítása (ASZTALITENISZ)

2022.05.18 - 14:00
Asztalitenisz adogatógépek bomba áron, értékes ajándékokkal !! Ha adogatógép vásárláson töröd a fejed segítünk a kiválasztásban! Butterfly asztalitenisz adogatógépek összehasonlítása.

Pingpong sporttábor 2022 nyár (ASZTALITENISZ)

2022.05.09 - 15:19
Pingpongot, sportot szeretők figyelem! Pingpong tábor Törökbálinton, pingpong tábor Budakeszin 2022-ben is! Tökéletes sporttábor hangulat 7-18 éves gyerekeknek!

Biztos lábakon - Az Asics teremcipőkről

2022.04.26 - 09:09
Túlzás nélkül állítható, hogy az Asics teremcipőben játszó sportolók sikert sikerre halmoznak szinte valamennyi teremsportban. Mi lehet ennek az oka, illetve mire kell figyelnünk a nekünk legmegfelelőbb teremcipő kiválasztásánál? Ezt a témát járjuk most egy picit körbe.

ASICS GEL BLADE 8 - hogy színesebb legyen a világ

2022.04.07 - 13:01
Örömhír a teremsportok szerelmeseinek ! Hamarosan elérhetőek lesznek webáruházunkban az ASICS GEL BLADE 8 legújabb prémium minőségű férfi és női modelljei!

Pingpong sporttábor 2021 nyár (ASZTALITENISZ)

2021.05.02 - 13:12
A Budakörnyéki Pingpong (pingpongozz.hu) 2021-ben is megrendezi nyári pingpong sporttábor sorozatát. Az egy hetes időtartamú, egész napos foglalkozásokra 7-18 éves gyermekek jelentkezését várják.

Butterfly Amicus asztalitenisz adogatógép: A fáradthatatlan edzőpartner (ASZTALITENISZ)

2021.04.21 - 16:42
Szeretnéd megtalálni a legprofibb pingpong edző partnert, aki mindenkor készen àll egy kis gyakorlásra, és mindig épp csak annyival jobb nálad, hogy tökèletes kihívás és élmény legyen a vele való játék? A Butterfly Amicus aszatlitenisz adogatógépei pont ezt kínálják.

Pingpong nyári sporttábor 2020 (ASZTALITENISZ)

2020.06.01 - 10:16
Örömmel adunk hírt arról, hogy – köszönhetően a járvánnyal kapcsolatos korlátozások fokozatos feloldásának – a nalunkvanalabda.hu kiemelt partnere, a Budakörnyéki Pingpong (pingpongozz.hu) 2020 nyarán is megrendezi a gyerekek és szüleik körében is egyaránt nagy sikernek és népszerűségnek örvendő sporttábor sorozatát.

Néhány hasznos tipp: squash cipő kezdőknek, középhaladóknak, és profiknak (SQUASH)

2020.05.23 - 17:37
Melyik a legalkalmasabb férfi sqash cipő, női sqash cipő olyasvalaki számra, aki éppen most kezdi el ezt a rendkívül dinamikus és szórakoztató sportot? Mi a legjobb választás annak, aki az első lépések megtétele után már éppen képességei pallérozásán dolgozik? Na és melyik squashcipőt ajánlanánk a profik számára? Ezeket a kérdéseket szeretnénk egy picit körüljárni, és segíteni abban, hogy mindenki megtalálja a tudásszintjének leginkább megfelelő squash cipőt.

Gyorsaság versus stabilitás: Melyik férfi teniszcipőt vagy női teniszcipőt válasszuk? (TENISZ)

2020.04.15 - 14:25
A tenisz –hasonlóan sok egyéb sporthoz- radikális változásokon ment keresztül az évek során.Természetesen ezek a változások nem hagyták érintetlenül a férfi teniszcipő és a női teniszcipő palettát sem.

Asics teniszcipők a nalunkvanalabda.hu webáruházban! (TENISZ)

2020.04.09 - 11:35
Az Asics teniszcipők népszerűsége és teljesítménye arra sarkalt bennünket, hogy webáruházunk kínálatát ebbe az irányba bővítsük. Örömünkre szolgál, hogy mostantól prémium teniszcipőket is kínálhatunk vásárlóinknak!

Hogyan választható ki a nekünk legmegfelelőbb squash cipő, avagy squash cipő választó 1x1 (SQUASH)

2020.01.22 - 10:03
A következőkben azt járjuk körül, milyen szerepe lehet a sérülések csökkentésében a megfelelő squash cipőnek, illetve, hogy egy jól megválasztott squash cipő mennyiben tud hozzájárulni az eredményességhez és végső soron a játék élvezetéhez.

Asics GEL NIMBUS 22​: a tökélyre fejlesztett kényelem (FUTÁS)

2020.01.16 - 10:22
Ahogyan azt a sorozat korábbi tagjaitól is megszokhattuk, az Asics GEL NIMBUS 22 a semleges, hosszútávú futók számára a jelenleg elérhető legjobbat célozza meg.

Hogyan válasszuk ki a legmegfelelőbb tollaslabda cipőt? (TOLLASLABDA)

2020.01.14 - 14:10
A tollaslabda edzések után, ha a felszerelésekről esik szó az öltözőben, a legtöbben az ütőkről beszélnek. Valóban ez a legfontosabb eszköz, amely az elért eredményeket a legnagyobb mértékben befolyásolja, azonban rögtön a második helyen ezen a képzeletbeli listán egészen biztosan a tollaslabda cipő áll.

Férfi futócipők vs. női futócipők (FUTÁS)

2020.01.10 - 14:18
Mi a különbség a férfi futócipők és a női futócipők között? Vajon a férfi futócipők és a női futócipők tetszőlegesen felcserélhetők, és tényleg csak a külsőben térnek el? Érdemes a kérdést kicsit körül járni, természetesen elsősorban az Asics futócipőire koncentrálva.

Hogyan válasszunk az Asics futócipők közül, ha egy maratonra készülünk? (FUTÁS)

2019.12.31 - 17:28
Ha egyszer valakinek sikerült megtalálnia az igényeinek mindenben megfelelő futócipőt, könnyen meglehet, hogy annyira ragaszkodik hozzá hogy nem válna meg tőle semmi pénzért. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az Asics futócipők esetében ez igen gyakran előfordul. Azonban, ha az ember egy maratonra készül, könnyen lehet, hogy mégis eljött az ideje, hogy új cipőre váltsunk. Az alábbiakban a megfelelő futócipő kiválasztásában szeretnénk segítséget nyújtani.

Hogyan válasszunk kézilabda cipőt, avagy amit mindenképpen érdemes tudni az Asics kézilabda cipőkről

2019.12.29 - 10:23
A kézilabda cipő kiválasztása nem egyszerű feladat. Az alábbiakban szeretnénk összefoglalni, hogy melyek azok a jellemzők, amelyeket mindenképpen célszerű szem előtt tartani a számunkra legmegfelelőbb kézilabda cipő kiválasztásakor. Részletesen megvizsgáljuk, vajon az Asics kézilabda cipők mennyiben felelnek meg a sportág által támasztott elvárásoknak.

ASICS G-TX: Vízálló cipők futásra, túrázásra és a hétköznapokra (FUTÁS)

2019.11.09 - 16:43
Amikor 1958-ban egy amerikai házaspár Wilbert L. Gore és felesége, Vieve Gore felfedezte egy különleges molekulában, a politetraflouretilénben rejlő lehetőségeket új időszámítás vette kezdetét a ruházati termékek gyártásában is. A hétköznapi nevén teflonnak keresztelt anyag oriási karriert futott be feltalálása óta, és rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően lépten nyomon találkozhatunk vele a hétköznapokban. Azt azonban kevesen tudják, hogy a vízálló, szélálló és lélegző sporttermékekeket is ennek a nagyszerű anyagnak köszönhetjük.

Hogyan válasszunk röplabda cipőt? III.rész (RÖPLABDA)

2019.10.30 - 12:27
Cikksorozatunkban a megfelelő röplabda cipő kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani. Az utolsó részben a dizájnnal és a lábhoz való illeszkedéssel foglalkozunk, illetve ajánlunk néhányat az ASICS röplabdások által leginkább kedvelt típusai közül.

Hogyan válasszunk röplabda cipőt? II.rész (RÖPLABDA)

2019.10.24 - 10:26
Ígéretünkhöz híven folytatjuk a megfelelő röplabda cipő kiválasztásával kapcsolatos írásunkat. Előző alkalommal a támasztás, a párnázottság és a stabilitás kérdését boncolgattuk, ez alkalommal a tapadás, a légáteresztés, a súly és a tartósság témaköréről szeretnénk néhány fontos gondolatot megosztani olvasóinkkal.

Hogyan válasszunk röplabda cipőt? I.rész (RÖPLABDA)

2019.09.04 - 10:02
Mik a legfontosabb elvárások egy jó röplabda cipővel kapcsolatban? A kényelem, a megfelelő szellőzés, a jó tapadás és stabilitás mind elengedhetetlen tulajdonságok, és mind előnyt jelenthetnek a pályán is. Nézzük át tehát, hogy mire érdemes feltétlenül figyelnünk, amikor röplabda cipőt szeretnénk vásárolni.

A vívó cipő választás margójára (VÍVÁS)

2019.08.15 - 10:19
Milyen a jó vívó cipő? Melyek a legalkalmasabb cipők a víváshoz? Mindenképpen meg kell vásárolni a csúcsminőségű vívó cipőt, vagy létezik költséghatékonyabb megoldás is?

Az új GEL-CUMULUS™ 21: Kényelem és profizmus messze a célvonalon túl (FUTÁS)

2019.06.26 - 16:54
Ki gondolná, hogy még egy régi, jól bevált klasszikust is lehet tökéletesíteni! Az ASICS GEL-CUMULUS futócipő 20 éve az egyik legkedveltebb modell a rajongók körében a profiktól az abszolut kezdőkig. A futásban azonban mindíg van lehetőség a fejlődésre! Az ASICS Sporttudományok Intézete (ISS) ennek jegyében javította az új GEL-CUMULUS ™ 21 párnázottságát és - a tesztek tanúsága szerint - megduplázta az illeszkedést az érintkező felületeken. A cél természetesen ezúttal is a kiváló futásélmény biztosítása volt.

A futás fogalmának újraértelmezése: METARIDE, az energiatakarékos futócipő (FUTÁS)

2019.04.24 - 11:27
A forradalmian új energiatakarékos futócipő, a METARIDE megalkotásával az ASICS újraértelmezi a hosszútávfutás fogalmát. Az újonan kifejlesztett GUIDESOLE ™ technológia egyedülálló szenzációt jelent a futók számára, ami csökkenti az energiaveszteséget a bokaizületnél a futás hatékonyságának növelése érdekében.

MOLNÁR JÁNOS Emlékverseny 2019.február 08.-09.-10. (ASZTALITENISZ)

2019.02.03 - 19:20
Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a BVSC Szőnyi úti asztalitenisz csarnokában a Molnár János Emlékverseny, ahol az asztalitenisz nemzetközi fiú utánpótlás tehetségei vesznek részt 19 ország színeiben. A rendezvényen a nalunvanalabda.hu ez évben is Asics asztalitenisz cipők széles választékát kínálja az érdeklődőknek.

A GEL NIMBUS legújabb kiadása: ASICS GEL-NIMBUS ™ 21 (FUTÁS)

2019.01.23 - 15:19
A folyamatos fejlesztés mellett erősen elkötelezett ASICS bejelentette, hogy megkezdi az ASICS GEL-NIMBUS ™ 21 cipő értékesítését, amely a csúcskategóriájú, semleges, hosszú távra tervezett futócipők legújabb kiadása. A semleges futók számára tervezett cipő az ASICS legújabb párnázási technológiájával rendelkezik - a FLYTEFOAM ™ PROPEL & FLYTEFOAM ™ LYTE - a rugóhoz hasonló érzetet kelt annak érdekében, hogy a futás még energikusabb és könnyedebb lehessen.
Title Text
Nem lépek be.