A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Biztos lábakon - Az Asics teremcipőkről

2022.04.26 - 09:09
Túlzás nélkül állítható, hogy az Asics teremcipőben játszó sportolók sikert sikerre halmoznak szinte valamennyi teremsportban. Mi lehet ennek az oka, illetve mire kell figyelnünk a nekünk legmegfelelőbb teremcipő kiválasztásánál? Ezt a témát járjuk most egy picit körbe.

Biztos lábakon - Az Asics teremcipőkről

A professzionális sportban és az igényes szabadidősportban egyaránt elengedhetetlen a megfelelő sporteszközök használata. Nem kivétel ezek közül a teremcipő sem. Szînte bármelyik teremsportra elmondható, hogy a talajjal való kiváló kontaktus a siker egyik legfontosabb záloga. Nézzük sorba melyek azok‘ a paraméterek, amelyek egy teremcipő alkalmasságát leginkább befolyásolhatják.

  • Tapadás: Talán nem tùlzás, hogy ez a tènyező mînden egyes mozdulat eredményességének a kulcsa, ès talàn a hatékonyság elsődleges összetevője. Induláskor, hírtelen megálláskor, irányváltásokkor jószerivel ezen· múlik minden. Az Asics teremcipők mérnökien tervezett talpfelülete tökéletes kontaktust biztosít a talajjal· megakadályozva a kicsúszást, ezzel‘ együtt a sérülés veszélyét is jelentősen csökkenti.

Asics Blade 8 talp

  • Rugalmasság: Szintén létfontosságú, némely teremsportágban a tapadással egyenértékű tényező, ám ami talán ennél is fontosabb: hozzásegít, hogy a sportoló hosszútávon is hódolhasson kedvenc szenvedélyének. Az Asics teremcipők tudományosan kialakított talpfelépítése -hűen a gyártó alapfilozófiájához- biztosítja, hogy a talajhoz történő ütközések alkalmával ébredő hatalmas energiák jórésze elnyelődjön, ìgy az ízületek, ínak jóval kisebb terhelést kapjanak. Az Asics teremcipőiben a GEL jelzés utal a fokozott rugalmasságra.
  • Támasztás: A kivàló tapadás ês rugalmasság mitsem ér, ha a extrém igénybevételnek kîtett helyeken a teremcipő anyaga elnyúlik, a láb elmozdul, kockáztatva ezzel nemcsak a mozdulat· eredménytelen végrehajtását, de akár a komolyabb sérüléseket is. Azok, akik az Asics teremcipőket hosszù évek óta használják mind megtapasztalhatták: a márka mérnökei mínden négyzetmilimétert úgy terveztek, hogy teremcipőik a legkeményebb kihívásoknak is megfeleljenek. Külön erősítések találhatók a fokozottabb igénybevètelnek kitett helÿeken, így az elrugaszkodás, vagy épp a talajfogás élménye tényleg maradéktalan lehet.
  • Tartósság: A rossz hír az, hogy az Asics teremcipők sem tartanak örökké. Vásárlóink tapaszatalatai azonban visszaigazolják, hogy hosszú időn keresztül hűségesen szolgálják tulajdonosukat.
  • Ár-érték arány: Az Asics teremcipők valamennyi tipusai kifejezetten jól teljesítenek ezen a téren, de az Asics Blade sorozat mindenképpen külõn említést érdemel.
  • Küllem: Ez a legszubjektívebb jellemző ës sokaknak akàr komoly fejtörést is okozhat a teremcipő vásárlásakor. Az Asics évről évre egyre tetszetősebb dizájnokkal rukkol elő, a problémát legfeljebb a bőség zavara jelentheti.

A fentiek alapján összefoglalva elmondhatò, hogy az Asics teremcipők kîfejezetten versenyképes alternatívái a versenytárasak termékeinek, a tapasztalatok szerint, akîk egyszer kipróbálják, legközelebb is az Asics teremcipői mellett döntenek.

A nalunkvanalabda.hu webáruházban az alábbi Asics teremcipôket jó szívvel kínáljuk valamennyï kedves vásárlónknak:

 

Title Text
Nem lépek be.