A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Pingpong sporttábor 2021 nyár (ASZTALITENISZ)

2021.05.02 - 13:12
A Budakörnyéki Pingpong (pingpongozz.hu) 2021-ben is megrendezi nyári pingpong sporttábor sorozatát. Az egy hetes időtartamú, egész napos foglalkozásokra 7-18 éves gyermekek jelentkezését várják.

Pingpong sporttábor 2021 nyár

A Budakörnyéki Pingpong (pingpongozz.hu) 2021-ben is megrendezi nyári pingpong sporttábor sorozatát. Az egy hetes időtartamú, egész napos foglalkozásokra 7-18 éves gyermekek jelentkezését várják.

Érdemes mielőbb jelentkezni, hiszen a nyaranta, június, július és augusztus hónapokban zajló pingpong sporttábor rendezvények rendkívül népszerűek, és a sok éves tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendelkezésre álló helyek nagy részét a több nyár óta rendszeresen visszatérő gyerekek töltik fel.  Ez természetesen nem véletlen, hiszen az edzők rangos sportolói múlttal rendelkező profi pingpongosok, a foglalkozások pedig egyszerre hasznosak és élvezetesek. A pingpong tudás a jelentkezésnek nem feltétele, a sport, a játék és a mozgás szeretete annál inkább! A pingpong sporttáborok remek hangulatáról a pingpongozz.hu honlapján megtalálható fényképek is tanúskodnak.

A helyszínről, az eseményekkel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a pingpong sporttáborokra való jelentkezésekről az alábbi linkre kattintva, szintén a pingpongozz.hu oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Információ a 2021-es pingpong sporttáborokról

Title Text
Nem lépek be.