A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Asics GEL NIMBUS 22​: a tökélyre fejlesztett kényelem (FUTÁS)

2020.01.16 - 10:22
Ahogyan azt a sorozat korábbi tagjaitól is megszokhattuk, az Asics GEL NIMBUS 22 a semleges, hosszútávú futók számára a jelenleg elérhető legjobbat célozza meg.

Asics GEL NIMBUS 22​: a tökélyre fejlesztett kényelem

 

Adódik a kérdés: lehet-e a felhőben valò futáshoz hasonlított élményt tovább fokozni? Az Asics válasza, természetesen az, hogy igen, és az Asics GEL NIMBUS 22 futócipő a bizonyíték rá, hogy bár a felhőkről van szó, ők mégsem a levegőbe beszélnek. A NIMBUS 22 a csúcs kategóriát célozza meg, és mindent tud, amit elődje tudott, sőt néhány paraméterében sikerült jelentősen túlszárnyalnia a 21-es modellt.

 

 

A sorozattal a gyártó kezdettől fogva a neutrális futók számára kínálja a felsőfokú párnázottság érzését és a FLYTEFOAM™ Propel technikának köszönhetően az ezzel járó kényelmet, valamint a könnyed, rugó szerű érzèst. A NIMBUS 22 az alábbi fejlesztéseknek köszönheti, hogy előrelépést jelent az amúgyis szinte tökéletesre kimunkált Nimbus 21-el szemben:

  • A NIMBUS 22 középtalpi része átkonfigurálásának és a módosított anyaghasználatnak köszõnhetően jelentős mértékben javul a párnázottsági érzet. A talajjal való találkozás alkalmával az ùj anyag nagyobb összenyomódásra képes, közelebb engedi a talpat a földhöz, alacsonyabb súlypontot és kiemelkedőöreszponzivitást elérve ezáltal. A gél mennyisége az egész talpi felületen megnövekedett, ami jobban védi a sarki részt az ütésektől. Az  ASICS Sporttudományok Intézete (ISS)  mérései szerint a NIMBUS 22 e paraméter tekintetében 22%-ot javult, ami nemcsak a kényelem szempontjából kiemelkedő, de az egészségmegőrzés miatt is fontos.
  • Ugyancsak tudományos mérések, légkamrában végrehajtott tesztek támasztják alá, hogy a NIMBUS 22-ben alkalmazott új monofil háló lágyabb és nagyságrenddel, az oldalsó és a középső részen mintegy 50(!)%-al jobb szellőzést biztosít a megelőző modellhez képest.
  • Módosítottak a NIMBUS 22 sarokoldali felső részének geometriáján azzal a céllal, hogy a láb természetes terjeszkedését támogassák a futás során.

Az ASICS professzionális futója, Diane Nukuri azt mondja: „Igazán kedvelem a NIMBUS 22 által nyújtott jól párnázott és könnyű érzést a lábamon. 2018-ban megsérült az achilles ínam. Amint felvettem a NIMBUSt már nem éreztem a fájdalmat, amely lehetővé tette, hogy visszatérjek az edzéshez és a versenyzéshez - és a korábbi sérülésem azóta sem zavar. A GEL-NIMBUS szériával kapott támogatás azt jelenti, hogy nem kell aggódnom, hogy fájni fog a lábam. ”

A NIMBUS 22 megvásárolható webáruházunkban, egy kis ízelítő a kínálatból:

Nimbus 22 férfi:

Asics Gel-Nimbus 22 férfi futócipőAsics Gel-Nimbus 22 férfi

Nimbus 22 női:

Asics Gel-Nimbus 22 női futócipőAsics Nimbus 22 futócipő wide női

 

TESZT LCG200706

 

 

 

 

 

Title Text
Nem lépek be.