A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Elérhetőségek

Elérhetőségek, kapcsolat

A vásárlással, a megrendelés, illetve a kiszállítás menetével kapcsolatosan felmerülő kérdések megválaszolásában az alábbi elérhetőségeken állunk rendelkezésre:

 

Leocanne Consulting Group Kft.

LCG SPORT BRAND

lcgsport@gmail.com

1125 BUDAPEST Kútvölgyi út  65/ C

BEMUTATÓTEREM: (megbeszélt időpont alapján)

BUDAPEST, XII.KER Kléh István utca 3.

Telefon: 06704096996

Bank számlaszám: 11600006-00000000-15370787

 

Vevőink megelégedettsége számunkra kiemelten fontos, így szívesen fogadunk bármilyen megkeresést a webáruházunkban megtalálható termékekre vonatkozó kérédéseket illetően is! Az áruházunk által forgalmazott Asics termékek, bizonyítottan alkalmasak a legszéleskörűbb elvárásoknak is megfelelni, legyen szó bár amatőr, hobbi tevékenységről, vagy a legmagasabb igényeket támasztó profi sportról. Természetesen nem az összes termék felel meg valamennyi célnak. Kérjük vásárlóinkat, a termékeink iránt érdeklődőket, hogy keressenek bennünket, ha bizonytalanok abban, hogy az általunk kínált termékfajták közül melyek a legalkalmasabbak egy adott sportághoz (asztalitenisz/pingpong, vívás, futás, stb.), szabadidős tevékenységhez.

A fenti elérhetőségek bármelyikén kereshet minket, ha telefonon nem tudott elérni - és a saját elérhetőségét megadta -, megpróbáljuk mihamarabb visszahívni.

E-mailekre - a megkeresések nagy száma ellenére - általában igyekszünk egy két napon belül válaszolni. Azonban az év egyes időszakaiban (ilyen például a karácsonyt megelőző néhány hét) ez több időt is igénybe vehet. Ezért kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

Webáruházunk kínálta szolgáltatásainkat igyekszünk folyamatosan fejleszteni, vásárlóink igényeihez illeszteni. Ha megtisztel minket véleményével, azzal segíti munkánkat és segít minket, hogy a velünk szemben támasztott követelményeket magasabb szinten tudjunk kielégíteni. Előre is köszönjük!

Title Text
Nem lépek be.