A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Az új GEL-CUMULUS™ 21: Kényelem és profizmus messze a célvonalon túl (FUTÁS)

2019.06.26 - 16:54
Ki gondolná, hogy még egy régi, jól bevált klasszikust is lehet tökéletesíteni! Az ASICS GEL-CUMULUS futócipő 20 éve az egyik legkedveltebb modell a rajongók körében a profiktól az abszolut kezdőkig. A futásban azonban mindíg van lehetőség a fejlődésre! Az ASICS Sporttudományok Intézete (ISS) ennek jegyében javította az új GEL-CUMULUS ™ 21 párnázottságát és - a tesztek tanúsága szerint - megduplázta az illeszkedést az érintkező felületeken. A cél természetesen ezúttal is a kiváló futásélmény biztosítása volt.

Az új GEL-CUMULUS™ 21: Kényelem és profizmus messze a célvonalon túl



​Minden ASICS cipő, beleértve a legendamodelleket is, a fejlesztési folyamat lezárásaként egy intenzív tesztelési cikluson megy keresztül, amelynek végén az új cipő csak akkor kerül a gyártásba, ha az adatok bizonyítják, hogy felülmúlja az elődjét. A GEL-CUMULUS ™ 21 futócipő esetében a javítási cél az volt, hogy még egyenletesebb futást nyújtson, így összpontosítottak az illeszkedés és a párnázás javítására.

Ezt a célt a fejlesztők két új jellemző bevezetésével, illetve fejlesztésével érték el:

1. A javított, diszkrét szemcsés szerkezet még jobb illeszkedést biztosít a laterális (külső) oldalon és ugyanakkor növeli a     teljesítményt a mediális belső oldalon is.

2. A FLYTEFOAM™ midsole, a puhább FLYTEFOAM™ Propel, és a Rearfoot GEL™ technológiák kombinálása javította a párnázottságot és ezzel a futás kényelmét.

Sara Hall, amerikai maratoni futó és az ASICS nagykövete azt mondta: 

„A GEL-CUMULUS a nevéhez méltóan valóban a felhőszerű párnázottság maximális érzetét nyújtja. Elég könnyű ahhoz, hogy még gyorsabb lehessek, de szilárdságánál fogva tökéletes támasztást biztosít, és a lábamat mélföldeken keresztül neutrális helyzetben tartja. Már 14 éve hordom a GEL-CUMULUS futócipőket. Velük kezdtem a profi pályafutásomat, és azóta is hű társaim a futásban.”

                                       

 

Ízelítő a technikai részletekből a teljesség igénye nélkül:

FELSŐ RÉSZ

·       Továbbfejlesztett apró szemcsés szerkezet: javítja az oldalsó és mediális illeszkedést, hogy fokozza a támasztást és növelje az illeszkedés teljesítményét.

·       Speciálisan tervezett hálós felsőrész: Speciális szövéssel készített, többirányú háló, hogy bizonyos területeken hozzáadott támogatást nyújtson, míg másokban több helyet biztosítson a fonalszálak között a súly csökkentése és a légáteresztő képesség növelése érdekében.

KÖZÉPTALP

• FLYTEFOAM ™ technológia:

Könnyebb és tartósabb, mint a hagyományos közbenső anyag.

• FLYTEFOAM ™ Propel technológia:

Könnyű hab a középtalpi részen, amely puha és rugalmas.

• ORTHOLITE tartás:

2 mm-es puha, tartós párnázás, amely a fokozottabb kényelem érdekében a sockliner (talpbetét) alá van varrva.

• Forefoot twist GEL ™ technológia:

A GUIDANCE LINE ™ funkcióval működő lágyabb anyag a lábfej résznél annak érdekében, hogy a lábat a természetes lépéspozícióhoz segítse

• Visible Rearfoot GEL ™ technológia:

a sarok alatt található, ami csökkenti az ütést, amikor a láb érintkezik a talajjal.

KÜLSŐ TALP

• Teljes földfelszíni kapcsolat:

Az összes speciálisan tervezett elemre igaz, amely a talp külső része és a talaj közti kapcsolat megtartását segíti és lágy átmenetet biztosít függetlenül attól, hogy a láb melyik részen érintkezik a talajjal.

• GUIDANCE LINE ™ technológia:

Követi a láb természetes mozdulatát az első érintéstől a sarok elemelkedéséig, segítve a lábat a természetesebb előre mozdulásban és konzisztensebb futó mozdulat kivitelezésében.

• Light AHAR ™ szivacs gumi:

Gumibevonat a talpon, amely csökkenti a kopást és növeli a párnázást.

• Super AHAR ™ sarokelem:

Magasabb kopásállóságú gumi, amelyet a nagyobb igénybevételnek kitett helyen alkalmaznak a cipő tartósságának növelése érdekében.

ÁTFOGÓ FEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ

• I.G.S ™ (Impact Guidance System):

Tervezési filozófia, amely összekapcsolja az olyan komponenseket, mint a GEL ™ technológia párnázása és a GUIDANCE LINE ™ technológia, hogy fokozza a láb természetes járását a lábtól a lábujjhegyig.

 

Megnézem: Kedvezményes árú GEL CUMULUS 21 cipők a webáruházban!!!

 

TESZT LCG200706

Title Text
Nem lépek be.