A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

ASICS GEL BLADE 8 - hogy színesebb legyen a világ

2022.04.07 - 13:01
Örömhír a teremsportok szerelmeseinek ! Hamarosan elérhetőek lesznek webáruházunkban az ASICS GEL BLADE 8 legújabb prémium minőségű férfi és női modelljei!

ASICS GEL BLADE 8 - hogy színesebb legyen a világ

Örömhír lehet a teremsportok szerelmeseinek, illetve mindazoknak, akík prémium minőségű teremcipőt szeretnének vásárolni, hogy hamarosan elérhetőek lesznek webáruházunkban az ASICS GEL BLADE 8 legújabb modelljei!

Az ASICS GEL BLADE 8 tavalyi megjelenésekor hűen folytatta az elődök hagyományait. Tartósság, kényelem, tapadás, valamint a kitartó mérnöki munkával tervezett GEL talpnak köszönhető rugalmasság tekintetében természetesen a GEL BLADE 8 semmiben nem marad el a sorozat korábbi darabjaitól. A vásárlói visszajelzések szinte kivétel nélkül igazolják, hogy akik eddìg is az ASICS GEL BLADE  modelljeit használták, mindenben elégedettek lehettek azzal, amit ez a sportcipő nyújt. A

  • vívás,
  • röplabda,
  • asztalitenisz,
  • sqash,
  • és tollas

sportágak professzionális képviselői – akiket nyilván az ASICS GEL BLADE 8 jelenlegi dizájnja is lenyűgözött– két újabb szemet gyönyörködtető külsőnek örülhetnek rövidesen.

A frissítés ezúttal összesen kèt ùj színeggyüttest takar: egy ASICS GEL BLADE 8 férfi - és egy ASICS GEL BLADE 8 női modellt, melyek tovább színesítik a termékpalettát. A fiú modell esetében jó hírt jelenthet sokaknak, hogy az eddig hiányzó fehér alapszín jelent most meg, a hölgyek ezzel szemben egy kìfejezetten tetszetős „french blue” fantázianévre keresztelt cipőnek örülhetnek.

 

ASICS Gale Blade 8 férfi             Asics Gale Blade 8 női

 

 

 

 

 

 

Az ASICS GEL BLADE 8 új darabjait is kifejezetten jò szívvel ajánljuk vásárlóinknak, akìk a felső kategóriában keresnek tudásban és megjelenésben egyaránt minden igényt kielégítő, a terem sportok szìnte mindegyikére messzemenően alkalmas sport lábbelit!

 

Title Text
Nem lépek be.