A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

MOLNÁR JÁNOS Emlékverseny 2019.február 08.-09.-10. (ASZTALITENISZ)

2019.02.03 - 19:20
Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a BVSC Szőnyi úti asztalitenisz csarnokában a Molnár János Emlékverseny, ahol az asztalitenisz nemzetközi fiú utánpótlás tehetségei vesznek részt 19 ország színeiben. A rendezvényen a nalunvanalabda.hu ez évben is Asics asztalitenisz cipők széles választékát kínálja az érdeklődőknek.

MOLNÁR JÁNOS Emlékverseny 2019.február 08.-09.-10.

Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a BVSC Szőnyi úti asztalitenisz csarnokában az 1995-ben, 13 évesen, tragikus körülmények között elhunyt asztaliteniszező és édesanyja emlékére kiírt Molnár János Emlékverseny.

A szervezők évről évre méltó emléket állítanak egykori fiatal tehetségüknek, hiszen a rangos eseményre most is 19 ország 240 versenyzője nevezett újonc, serdülő és ifi korosztályban. A rendezvény nemzetközi rangját mutatja, hogy az idei évben először Japán is képviselteti magát 7 indulóval.

A vendéglátó BVSC-Zugló színeiben 21 játékos áll asztalhoz, az izgalmak tehát most sem maradnak el, lesz kinek szurkolnia, aki kilátogat az eseményre.

Míg a fiatal tehetségek a színvonalas sportélményt biztosítják, addig a nalunvanalabda.hu Asics asztalitenisz cipők széles választékát kínálja az érdeklődőknek. Lehetőség van vásárolni, nézelődni, próbálni, vagy asztalitenisz cipő választással kapcsolatban tanácsot kérni.

 

TESZT LCG200706

 

Title Text
Nem lépek be.