A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

asztalitenisz adogatógép

Butterfly Amicus asztalitenisz adogatógép: A fáradthatatlan edzőpartner (ASZTALITENISZ)

Szeretnéd megtalálni a legprofibb pingpong edző partnert, aki mindenkor készen àll egy kis gyakorlásra, és mindig épp csak annyival jobb nálad, hogy tökèletes kihívás és élmény legyen a vele való játék?

Az alábbiakban a

Asztalitenisz adogatógép: irány a webshop

A sakkozók - némi túlzással - Kempelen Farkas sakkozó robotja óta hozzá vannak szokva, hogy megfelelő partner híján egy géppel is összemérhetik a tudásukat, vagy pallérozhatják képességeiket. A számítógépek korában az ellenfél ereje a kezdőtől a vér profiig a kívánt szintre àllítható, és ígyazután miden adott egy izgalmas partihoz. Az azonban, hogy ugyanez a lehetôség a megszállott pingpongosok számára is elérhető, még korán sem számít megszokottnak. Pedig a Butterfly professzionális asztalitenisz adogatógépei pont ezt az élményt kínálják, és teszik elérhetővé gyakorlatilag bármely pingpongozni szerető számára!

Az asztalitenisz robotokon – melyekből 3 felszereltségi szint létezik – a világújdonságnak számító három korongos kilövőfejnek köszönhetően az érkező labdák és a jàték szinte összes paramétere előre beállítható, és ennek eredményeképpen alkalmasak bàrmely valòs játèk- illetve edzés szituáció tökêletes szimulálására. A kilövő korongok, szívós, tartós habanyagból készülnek és speciális kopásgátló bevonattal is rendelkeznek, így a szerkezet rendkìvül tartós.

A visszaütött labdàk gyűjtésére és az adogatófejhez történő újbóli továbbítására nagy felületű háló szolgál, amely remekül illeszkedik az asztal oldalához. Az asztalitenisz robotok bármilyen pingponglabdával működtethetők – az optimàlis mennyiség körülbelül 200 db - de nagyon fontos, hogy a labdaméret „40+” legyen.

A három asztalitenisz adogató gép tÌpus kõzül a Butterfly Amicus Start asztalitenisz adogató gép jelenti a belépő szintet. Már itt is rengetek funkció és paraméter állítható a játékos térfelén elhelyezhető vezérlődoboz segítségével. Szabályozható a kilövés hossza, magassága, az ütések fajtájiának (kontra, nyesett, pörgetett stb.) jellemzői, de rendelkezêsre áll a Véletlen-szerű labdahelyezési funkciò is a valós játékhelyzet tökéletes utánzásához. Összességèben elmondhatò, hogy már a Butterfly Amicus Start asztalitenisz robot is optimális edzőgép lehet a kezdőktől a profikig, a védő játékosoktól a támadókig minden stílusú és szintű játèkos számára.

A Butterfly Amicus Expert az alap verzióhoz képest további funkciókkal kényezteti a felhasználókat. Ami ezek közül talán a legfontosabb, hogy ennél a típusnál lehetőség van összetett labdamenetek konfigurálására, amelyeket a rendelkezésre àlló 99 memóriahely valamelyikén eltárolva a későbbiekben is igény szerint előhívhatunk. Adott a különböző pörgésű, sebességű, helyezésű és ívű labdâk program szerinti és véletlen szerű lejátszása, valamint a szervás labdamenet is. Az már csak hab a tortán, hogy a beállítás vezetèk nélküli távirányító segítségèvel történhet.

Butterfly Amicus Prime asztalitenisz adogatógép – mely a márka csúcsmodellje - még az Amicus Expertet is felülmúlja funkciókban és beállítási lehetőségekben. Valamennyi paramèter a vezeték nélkül kapcsolódó kezelőfelületről, a tabletről állìtható, Ìgy a programozásra rendelkezèsre álló memóriahelyek száma is tulajdonképpen végtelennek mondható (az elméleti korlátot a tablet memóriája jelenti csupán).  

Összességében mindhárom típus esetében elmondható, hogy a magas szintû technológiai minősége mellet, rendkívül széles a funkcióinak palettája. Elősegítik a gyors tanulást, fejlődést, és kimagaslóan szórakoztató sportélményt nyújtanak. Amikor a pingpong adogató gépek éppen nincsen használatban, egészen kompakt méretre összecsukhatóak, elférnek akár egy nagyobb sporttáskában is, megkönnyítve ezzel nemcsak a tárolást, de az esetleges szállítást is.

Amennyiben a fentiek netán nem bizonyultak volna elegendő mértékben kedvcsinálónak, zárásképpen álljon itt egy kiemelt fontosságú információ: A nalunkvanalabda.hu webáruházban megrendelt Butterfly Amicus asztalitenisz adogatógépekhez most értékes ajándékok járnak! (Részletek a termék oldalakon!)

 

 

 

Title Text
Nem lépek be.