A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

A GEL NIMBUS legújabb kiadása: ASICS GEL-NIMBUS ™ 21 (FUTÁS)

2019.01.23 - 15:19
A folyamatos fejlesztés mellett erősen elkötelezett ASICS bejelentette, hogy megkezdi az ASICS GEL-NIMBUS ™ 21 cipő értékesítését, amely a csúcskategóriájú, semleges, hosszú távra tervezett futócipők legújabb kiadása. A semleges futók számára tervezett cipő az ASICS legújabb párnázási technológiájával rendelkezik - a FLYTEFOAM ™ PROPEL & FLYTEFOAM ™ LYTE - a rugóhoz hasonló érzetet kelt annak érdekében, hogy a futás még energikusabb és könnyedebb lehessen.

A GEL NIMBUS sorozat legújabb kiadása: ASICS GEL-NIMBUS ™ 21

 

A folyamatos fejlesztés mellett erősen elkötelezett ASICS bejelentette, hogy megkezdi a GEL-NIMBUS ™ 21 cipő értékesítését, amely a csúcskategóriájú, semleges, hosszú távra tervezett futócipők legújabb kiadása.

A semleges futók számára tervezett cipő az ASICS legújabb párnázási technológiájával rendelkezik - a FLYTEFOAM ™ PROPEL & FLYTEFOAM ™ LYTE - a rugóhoz hasonló érzetet kelt annak érdekében, hogy a futás még energikusabb és könnyedebb lehessen.

 

 

Az ASICS ezen kollekciója, a NIMBUS - mely nevét egy felhőforma latin elnevezeséből kapta – a kényelem szinonimájává vált az évek során, és minden új kiadása új és továbbfejlesztett technológiát kínál a futók számára. A 21. kiadás ugyanezen erényeket testesíti meg, és valóban számos új technológiát tartalmaz, melyek a teljesség igénye nélkül az alábbiak:

Továbbfejlesztett illeszkedés - egy új cipő felsőrész, mely a lábfej részére több helyet biztosít, Jacquard hálóval és 3D nyomtatott fedőlapokkal együtt alkalmazkodik a futó mozgásához a prémium és lélegző illeszkedés érdekében.

Energetizált párnázás - a FLYTEFOAM technológiával beágyazva, a középtalp  ™ PROPEL és FLYTEFOAM ™ LYTE technológiákkal is rendelkezik, amelyek egy prémium futásérzést biztosítanak. A FLYTEFOAM PROPEL középtalpi részen erős visszapattanást eredményez a deformáció során – egy rugószerű hatást biztosítva - míg a FLYTEFOAM LYTE összetevő az ASICS egyik legkönnyebb közép talprészét eredményezi hozzáadott cellulóz nanoszálakkal, amik növelik a rugozó középtalp tartósságát.

Max Shock Absorption - stratégiailag elhelyezett GEL ™ technológia nagy ütközésű területeken mind a lábfejben, mind a sarok részen, hogy csökkentsék a test ütését és terhelését - ez biztosítja a kiváló ütéselnyelést ott, ahol a futóknak erre a leginkább szükségük van.

 

Az új ASICS GEL-NIMBUS ™ 21 futócipő modell rendelhető webáruházunkban ! Ingyenes kiszállítás!!

 

TESZT LCG200706

Title Text
Nem lépek be.