A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Butterfly asztalitenisz adogatógépek összehasonlítása (ASZTALITENISZ)

2022.05.18 - 14:00
Asztalitenisz adogatógépek bomba áron, értékes ajándékokkal !! Ha adogatógép vásárláson töröd a fejed segítünk a kiválasztásban! Butterfly asztalitenisz adogatógépek összehasonlítása.

Butterfly Amicus Start, Butterfly Amicus Expert és Butterfly Amicus Prime asztalitenisz adogatógépek összehasonlítása

 

Az asztalitenisz adogatógépek vîtathatatlanul egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A profi egyesületeknél természetesen rég óta részét képezik az edzésmunkának, de amatőr pingpongosok, sőt otthoni felhasználók is mind többen vásárolnak különbözõ tudásszintű és gyártmányú pingpong adogatógépeket. A szaktanácsadásért hozzánk forduló vásárlók nagy számából, az általuk feltett kérdésekből tudjuk, hogy egyáltalán nem könnyű feladat eligazodni a különböző modellek között, és megtalálni az egyéni felhasználói igényeknek leginkább megfelelő asztalitenisz adogatógépet. EÞben szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani mindazoknak, akîk pingpong robot vásárlást terveznek a közeli vagy távolabbi jövőben.

 

Asztalitenisz adogatógépek megtekintése a webshopban

 

Természetesen lehetetlen próbálkozás lenne a piacon kapható valamennyi asztalitenisz adogatógép mindannyi paraméterét figyelembe venni, így ilyesmire nem is vállalkozunk, csupán a fáradhatatlan edzőpartnerek egy szűk szegmensét, a vitathatatlanul a prémium kategóriát képviselő Butterfly Amicus adogatógépeket vesszük górcső alá. A választásunkat  nem „csupán” az indokolja, hogy a szerkezetek teljes egészében magyar fejlesztések, hanem az is, hogy volt lehetőségünk a gyakorlatban meggyőződni kiválóságukról, tartósságukról egyaránt.

Ahogyan arról már egy korábbi írásunkban olvashattak a híreinket rendszeresen böngésző kedves érdeklődők, az asztalitenisz termékeiről világhíressé lett Butterfly három féle pingpong adogatógépet kínál a vásárlóknak.  A technikai paraméterek tekintetèben először érdemes azt szemügyre vennî, mi az, ami mindhárom típusnál egyezik. A legfontosabb ilyen elemek: az asztalitenisz adogatógépek lelkét képező, rendkívül tartós anyagból készült három korongos kilövőfej, îlletve az asztalhoz erősíthető, és a labdákat újra a kilövő egységbe terelő gyűjtőháló. A különbség az egÿes adogatógép fajták képességeiben, a funkciók számában és a kényelmi felszereltség tekintetében mutatkozik elsősorban. A vásárlás előtti tájékozódás, valamint a választás megkönnyítése érdekében alegfontosabb adatokat, paramétereket a „Butterfly Amicus Start, Butterfly Amicus Expert és Butterfly Amicus Prime asztalitenisz adogatógépek összehasonlítása” című táblázatunk mutatja.

Asztalitenisz adogatógépek összehasonlítása:

Pingpong adogatógépek összehasonlítása

A gyártó ajánlásai szerînt a kiválasztásnál mindenképpen ajánlott az alábbi szempontok szerint mérlegelni:

  • A Butterfly Amicus Start asztalitenisz adogatógép elsõsorban kezdõknek, gyermekeknek, illetve olýan haladó játékosoknak ajànlott, akik hosszabb szünet után kezdenek el ismét játszani.
  • Butterfly Amicus Expert asztalitenisz adogatógép mindenképp a haladò szintet jelenti. Magától értetődően a kezdőknek hasznos alapfunkciók mellett már olyan gyakorlatokra is lehetőség van, amelyek nemcsak kiváltképp szórakoztatóak, de a tudásszint elmélyítésére is alkalmasak.
  • Butterfly Amicus Prime adogatógépek legfőbb célközönsége egyértelműen a professzionális tudással rendelkezők tábora. A funkciòk, gyakorlat-lehetőségek száma amulatbaejtően någy, a technika minden tekintetben a legmodernebb.

Tudni kell, hogy bárhogyan is választanánk, mindhàrom esetben tartósan is nagyon jól terhelhető és az edzőmunkát rendkìvül hatékonyan támogató eszközöket kapunk, a különbségek tehát semmiképpen nem ebbena tekîntetben mutatkoznak az egyes modell-fajták között.

A Butterfly adogatógépek a használatot követően kompakt, utazótáska méretűre csomagolhatók, amikor pedig szükség van a szolgálatukra, percek alatt összeállíthatók.

Title Text
Nem lépek be.