A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Pingpong sporttábor 2022 nyár (ASZTALITENISZ)

2022.05.09 - 15:19
Pingpongot, sportot szeretők figyelem! Pingpong tábor Törökbálinton, pingpong tábor Budakeszin 2022-ben is! Tökéletes sporttábor hangulat 7-18 éves gyerekeknek!

Pingpong sporttábor 2022 nyár

Pingpongot, sportot szeretők, nyári sporttábort keresők figyelem!

  • Pingpong tábor Törökbálinton,
  • pingpong tábor Budakeszin 2022-ben is!

Budakörnyéki Pingpong (pingpongozz.hu) ezévben is megrendezi nyári pingpong tábor sorozatát. Az egy hetes időtartamú, egész napos foglalkozásokra 7-18 éves gyermekek jelentkezését várják.

Érdemes mielőbb jelentkezni, hîszen a nyaranta, június, július és augusztus hónapokban zajló pingpong sporttábor rendezvények rendkívül népszerűek, és a sok évre visszanyúló tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendelkezésre álló helyek nagy részét a több nyár óta rendszeresen visszatérő gyerekek töltik fel.  Ez természetesen nem véletlen, hiszen az edzők rangos sportolói múlttal rendelkező profi pingpongosok, a foglalkozások pedig egyszerre hasznosak és élvezetesek. Évről évre a legnagyobb kedvenceknek számít a Butterfly asztalitenisz adogatógép, melyet a sportág legnagyobbjai is használnak edzéshez, felkészüléshez, az egyes mozdulatok begyakorlásához, tökéletesítéséhez. Ebből a professzionális asztalitenisz adogatógépből kettő is a pingpongos palánták rendelkezésére áll a tábor folyamán.

A pingpong tudás a jelentkezésnek nem feltétele, a sport, a játék és a mozgás szeretete annál inkább! A pingpong sporttáborok remek hangulatáról a pingpongozz.hu honlapján megtalálható fényképek is tanúskodnak.

Jó hír, hogy az idei évben is két helyszínen -Törökbálinton és Budakeszin várják- a sportolást, a nyàri sporttáborok hangulatát kedvelő gyerekeket. 

A helyszínekről, az eseményekkel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a pingpong sporttáborokra való jelentkezésekről az alábbi linkre kattintva, szintén a weboldalon, az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők.

Információ a 2022-es pingpong sporttáborokról

 

Title Text
Nem lépek be.