A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Gyorsaság versus stabilitás: Melyik férfi teniszcipőt vagy női teniszcipőt válasszuk? (TENISZ)

2020.04.15 - 14:25
A tenisz –hasonlóan sok egyéb sporthoz- radikális változásokon ment keresztül az évek során.Természetesen ezek a változások nem hagyták érintetlenül a férfi teniszcipő és a női teniszcipő palettát sem.

Gyorsaság versus stabilitás: Melyik férfi teniszcipőt vagy női teniszcipőt válasszuk?

A tenisz –hasonlóan sok egyéb sporthoz- radikális változásokon ment keresztül az évek során. A játék gyorsabb lett, sok játékos agresszívebb stílust választ, és ezekkel együtt az ütések is gyorsabbá, erősebbé váltak. Természetesen ezek a változások nem hagyták érintetlenül a férfi teniszcipő és a női teniszcipő palettát sem.

 

Férfi teniszcipő és női teniszcipő a „bomba szerva, aztán röpte” stílusú gyors játékhoz

Természetesen a változásokra az ASICS is elkészítette a saját válaszait, és úgy férfi teniszcipő, mint női teniszcipő kategóriában találunk olyan modelleket, amelyek kifejezetten segítik a gyors, agresszív támadó játékot. Olyan férfi teniszcipő, vagy női teniszcipő felel meg legjobban ennek a stílusnak, amely könnyű, lehetővé teszi a hirtelen irányváltásokat, gyors, és mégis rendkívül rugalmas.

Az ASICS SOLUTION SPEED férfi teniszcipő illetve női teniszcipő súlya is mindössze 331 gram, amivel alighanem a legkönnyebb teniszcipő a piacon. Az ASICS kifejezetten teniszcipő specifikus fejlesztése, a Impact Guidance System biztosítja ebben a típusban, hogy a teniszcipő valamennyi alkotóeleme tökéletes összhangban láthassa el feladatát a teniszpályán. Az ASICS SOLUTION SPEED női teniszcipő és férfi teniszcipő esetében alkalmazott másik innováció, a Propulsion Trusstic rendszer kifejezetten stabil alapot szolgáltat, amelynek célja, hogy segítse az előre és hátra irányú mozdulatokat a sprintelések és az ugrások alkalmával egyaránt. Egyúttal kifejezett támasztást nyújt a lábboltozati ínaknak is, ezzel több erőt biztosít és megelőzi a lábak idő előtti elfáradását.

Stabil férfi teniszcipő és női teniszcipő a hatékony alapvonali játékért

Azoknak a játékosoknak, akik a stabilitást és a párnázottságot helyezik előtérbe az ASICS GEL RESOLUTION férfi teniszcipő, hölgyek esetében az ASICS GEL RESOLUTION női teniszcipő lehet a tökéletes választás. A gyártónak ez a zászlós hajója az évek hosszú során át bizonyított már, hogy tökéletes élményt képes nyújtani a teniszpályán. Legfontosabb jellemzőinek -a tökéletes illeszkedésnek, a biztonságnak, a stabilitásnak- köszönhetően egyike a világ legkedveltebb teniszcipőinek. Az cipőfelsőrész új fejlesztésű anyaga azt eredményezi, hogy férfi teniszcipőként csakúgy, mint női teniszcipőként eredményesen képes megbirkózni a vele szemben támasztott szigorú követelményekkel. Ezt segíti az új, továbbfejlesztett sarok dizájn, ami ugyanakkor hozzájárul a tökéletes tartáshoz is.

 

TESZT LCG200706

Title Text
Nem lépek be.