A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Asics teniszcipők a nalunkvanalabda.hu webáruházban! (TENISZ)

2020.04.09 - 11:35
Az Asics teniszcipők népszerűsége és teljesítménye arra sarkalt bennünket, hogy webáruházunk kínálatát ebbe az irányba bővítsük. Örömünkre szolgál, hogy mostantól prémium teniszcipőket is kínálhatunk vásárlóinknak!

 

Asics teniszcipők a nalunkvanalabda.hu webáruházban!

 

Ezúton is szeretnénk tájékoztatni minden kedves régi és új vásárlónkat, hogy mostantól az Asics teljes teniszcipő palettája - férfi teniszcipők, rendkívül tetszetős női teniszcipők, valamint gyerek teniszcipők- megtalálható webáruházunkban!

A gyártó kínálatának jó néhány éve szerves részét képezik a teniszcipők. A sportág – hasonlóan az összes többihez- az utóbbi években látványos fejlődésen, változáson ment keresztül. A játék felgyorsult, agresszívabbá vált, előtérbe kerültek a támadó jellemzők és ezzel párhuzamosan erősebbek lettek az ütések is. A megváltozott körülmények természetesen fokozott igényeket támasztanak a teniszcipőkkel szemben is. Még nagyobb jelentősége van a gyors indulásoknak, a hirtelen irányváltásoknak, és megállásoknak. Az általunk forgalmazott teniszcipők prémium szinten elégítik ki ezeket az igényeket és –bár ez igen szubjektív, mindenki döntse el maga- igen tetszetős köntösben teszik ezt.

 

Asics teniszcipő

 

A sportág legnagyobbjai közül egyre többen választják az Asics teniszcipőket –például Novak Đoković, a tizenhétszeres Grand Slam-tornagyőztes, világelső szerb hivatásos teniszező- és ez nyilván nem lehet véletlen. A legjobb teniszcipőnek egyszerre kell kiváló tapadást biztosítania, és ugyanakkor stabilan tartania a játékos lábát a legszélsőségesebb mozdulatok során is. Reméljük, hogy a teniszlegendákhoz hasonlóan mindenki megtalálja majd nálunk a neki legmegfelelőbb teniszcipőt.

 

TESZT LCG200706

Title Text
Nem lépek be.