A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

A futás fogalmának újraértelmezése: METARIDE, az energiatakarékos futócipő (FUTÁS)

2019.04.24 - 11:27
A forradalmian új energiatakarékos futócipő, a METARIDE megalkotásával az ASICS újraértelmezi a hosszútávfutás fogalmát. Az újonan kifejlesztett GUIDESOLE ™ technológia egyedülálló szenzációt jelent a futók számára, ami csökkenti az energiaveszteséget a bokaizületnél a futás hatékonyságának növelése érdekében.

A futás fogalmának újraértelmezése:  METARIDE, az energiatakarékos futócipő

 

Az ASICS feje tetejére állította a futó társadalmat, amikor beszámolt a futás hatékonyságát illető teljesen új koncepciójáról, a METARIDE-ról, amit a cég elmúlt 7 évtizede egyik legfontosabb innovációjáként aposztrofált.

A cipőt egy kutatókból és tervezőkből álló csoport több mint két évi munkája során fejlesztették ki Kobe városában, Japánban, az ASICS Sporttudományok Intézetében (ISS). A mérnöki precizitással megtervezett METARIDE futócipő egyedülálló dologra képes: csökkenteni a mozgást a bokaizületnél, ahol a kutatások szerint a felesleges mozdulatok során a legtöbb energia vész el a futás folyamán.                                  

                                                              

 Az eredmény állítólag eget rengető. Az ASICS nem kevesebbet állít, mint hogy megalkotta a létező leghatékonyabb futást, melynek kulcsa az új forradalmi GUIDESOLE ™ technológia felfedezése volt; egy precíziós alakú íves talp, amely a test súlypont előre helyezésével szinte hajtja előre a futót, és mindemellett a könnyed és erőfeszítés mentes mozgás érzését biztosítja.

Az új, szabadalmaztatott technológiákkal, és a radikálisan újszerű megjelenéssel a METARIDE sikeresen optimalizálja a járási ciklus mindhárom fázisát, és tudományos tesztek igazolják, hogy az alábbi területeken valóban szignifikáns a különbség a hagyományos futócipőkhöz képest:

·       Csökkenti az energiaveszteséget a bokaízületnél, ahol a legtöbb energia vész el futás közben

·       Javítja a statikus illeszkedést és támasztást a boka mozgásának csökkentése érdekében

·       Egy teljesen új futás élményt nyújt

Kenichi Harano, az ISS vezető tisztségviselője így nyilatkozott a forradalmi újítással kapcsolatban: „A METARIDE ™ koncepció és az új GUIDESOLE ™ technológia alapvetően különbözik bármitől, amit valaha is készítettünk vagy jelenleg a piacon található. A futás hatékonyságát egyedül az ASICS-re jellemző szemszögből kutatattuk, hogy a futás egy teljesen új érzését nyújtsuk, miközben megőrizzük a teljesítmény és a biztonság ígéretét.”

A futók a RUNKEEPER ™ alkalmazás WIN THE LONG RUN ™ programjával tesztelhetik az új cipőt.

 

TESZT LCG200706

Title Text
Nem lépek be.