A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Néhány hasznos tipp: squash cipő kezdőknek, középhaladóknak, és profiknak (SQUASH)

2020.05.23 - 17:37
Melyik a legalkalmasabb férfi sqash cipő, női sqash cipő olyasvalaki számra, aki éppen most kezdi el ezt a rendkívül dinamikus és szórakoztató sportot? Mi a legjobb választás annak, aki az első lépések megtétele után már éppen képességei pallérozásán dolgozik? Na és melyik squashcipőt ajánlanánk a profik számára? Ezeket a kérdéseket szeretnénk egy picit körüljárni, és segíteni abban, hogy mindenki megtalálja a tudásszintjének leginkább megfelelő squash cipőt.

 

Néhány hasznos tipp: squash cipők kezdőknek, középhaladóknak, és profiknak

 

Most, hogy az életünk lassan talán visszatérhet a normális kerékvágásába, a különböző teremsportok szerelmesei is fellélegezhetnek egy picit. Nyitnak a sportolásra alkalmas helyek, és egyre többen teszik fel a krédést: melyik a legalkalmasabb férfi sqash cipő, illetve női sqash cipő olyasvalaki számra, aki éppen most kezdi el ezt a rendkívül dinamikus és szórakoztató sportot, vagy esetleg az első lépések megtétele után már éppen képességei pallérozásán dolgozik? Na és melyik squashcipőt ajánlanánk a profik számára?

A tesztek és a vásárlói visszajelzések egyaránt azt igazolják, hogy az ASICS GEL ROCKET 9 sqash cipő tökéletesen megfelel a kezdők elvárásainak. Bár a sorozat egyike a legelsőként kiadott röplabda cipőknek, sokoldalúsága és számtalan más erénye révén a legközkedveltebb squash cipők egyike lett az évek során.

Lássuk kicsit részletesebben, hogy mik azok a kedvező tulajdonságok, amelyek nélkülözhetetlenek egy sqash cipő esetében akkor, amikor valaki az „első lépéseket” szándékozik megtenni benne. Nos, az ASICS GEL ROCKET 9 először is egy pehely könnyű fallabda cipő, ezért nem terheli túlzottan a lábat, az egyes mozdulatok begyakorlása és kivitelezése is kisebb próbatételt jelent. A kaucsuk külső talpnak köszönhetően kiváló, mondhatni példátlan tapadás jellemzi, ami megabiztosságot kölcsönöz a pályán még a viszonylag tapasztalatlan játékosoknak is. Ár-érték aránya mindenképp figyelemreméltó, és ennek köszönhetően kiváló és megengedhető alternatívát jelent azok számára, akiknek nincsenek magasan az átlagot meghaladó igényei squash cipő tekintetében.

A talp párnázottsága a fokozott ütés elnyelést szolgálja. Ennek eredményeképpen nem csak kényelmes viselet, de óvja a játékos lábait és gerincét az intenzívebb talajkontaktusok alkalmával. Az ASICS GEL ROCKET 9 squash cipő talpa súlyának csökkentéséhez nagyban hozzájárul a gyártó modelljeinél megszokott trusstic system alkalmazása, amely ugyanakkor segít megőrizni az integritást a cipő szerkezete szempontjából. A gallér és a nyelv külön párnázottságot kapott, természetesen ezek kifejezett célja a sqash cipő kényelmének fokozása.

Az ASICS GEL ROCKET cipőket megnézem a webáruházban

Azoknak, akik előrébb tartanak már a squash fortélyainak elsajátításában, és ennek köszönhetően talán több időt is töltenek a pályán, olyan squash cipőre lehet szükségük, amely  a fentieken kívül más egyéb erényekkel is rendelkezik. Az Asics squash cipőknél a felső közép kategória jelzőjét méltán oszthatjuk ki az ASICS GEL HUNTER modellnek, amely a ROCKEThez képest némileg magasabb árért picit jobban kényezteti a játékosokat. A talp rész vékonyabb, ennek ellenére a párnázottság kiváló, azonban kevésbé merev, és jobban alkalmazkodik a haladó fallabdázók szélsőségesebb mozdulataihoz. A kivehető talpbetét itt is megtalálható. A gyártó ajanlásái alapján ez a típus már dedikáltan ajánlott squash cipőnek, illetve tollaslabda cipőnek is, ami mindenképpen azt jelenti, hogy akár a profik igényeinek kielégítésére is alkalmas lehet.

Az ASICS GEL HUNTER cipőket megnézem a webáruházban

Squash cipők esetében is a felső kategóriát a márka zászlóshajója, az ASICS GEL BLADE jelenti. Kiváló párnázottság és hihetetlen stabilitás jellemzi, és mind a tesztek, mind a vásárlói visszajelzések alapján elmondható, hogy bírja a gyűrődést. Az AHARPLUS + N.C. RUBBER talp cálzottan erősíti a kopásnak, elhasználódásnak kitett részeket. A felső rész hálós szerkezete a legkeményebb meccseken is biztosítja a légáteresztést és hűvösen tartja a lábat.

Az ASICS GEL BLADE cipőket megnézem a webáruházban

Bízunk benne, hogy a fentiek alapján minden kedves nálunk érdeklődő megtalálja majd a neki legmegfelelőbb squash cipőt, az esetleges kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal!

Kérjük, Önök is tegyenek meg mindent saját maguk és társaik egészségéért, jó sportolást kívánunk!

 

TESZT LCG200706

Title Text
Nem lépek be.