A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

A hi-tech teremcipő: ASICS BLADE FF

2023.09.15 - 13:27
Az Asics Blade FF egy újabb mérföldkő a gyártó történetében. Vajon miben teljesít jobban, mint már eddig is kiváló elődje? Ennek jártunk most utána

A hi-tech teremcipő: Asics Blade FF

Az Asics Blade FF teremcipő egy újabb mérföldkőnek tekinthető az Asics történetében. Egyrészt hűen ragaszkodik a Blade sorozat kiváló hagyományaihoz, és mìndent megőrzött azokból a tulajdonságokból, amièrt ezeket a teremcipőket messze a legtöbben választották eddìg, (a vívók nagy örömére például maradt a lekerekített sarokrész) másrészt van néhány olyan új termékjellemző, amiért bìzonyosan zászlóshajó marad ezután is.

Nézzük miben remekeltek, már ki tudja hányadszorra, az Asics mérnökei.

A felsőrész áttervezésre került annak érdekében, hogy elősegítse a támasztóbb tartást. Nagyobb mennyiségben alkalmazott erősítőfóliákkal rendelkezik, amik mégis könnyebbek, mint a hagyomànyos rátètek. Mindennek köszönhetően a Blade FF teremcipő cipő továbbra is rendkívül jó támaszt és rugalmasságot biztosít a squash és tollaslabda játékosok számára, és mindazoknak akik többirányú mozgâst végeznek.

A sarokrész megemelése, valamint az X GUIDANCE technológia alkalmazása révén nem csak a rugalmasság javult, de kirobbanóbb előre irányuló mozgást tesz lehetővé, segítve ezzel az alapvonalról a hálóra való gyorsabb átállást a labdasportokban, illetve a legintenzívebb mozdulatok végrehajtását a vívásban.

A legfontosabb újításokat azonban mìnden bizonnyal a talp részben kell keresnünk.

Úgy tűnik, hogy az Asics továbblépett a korábbi modellek „gél” párnázásáról, és bevezette a „FlyteFoam”-ot (ezt jelenti az FF rövidítés). 3 év tervezési munka, 300 elkészített prototípus után a Flyte foam a legkönnyebb középtalp, amit az Asics valaha készített: az iparági átlagnál állítólag 55(!) százalékkal könnyebb.

FlyteFoam

A FlyteFoam technológiával készült középtalpak nem csak szuperkönnyűek, de a szerves „szuperszálak” előnyeit is élvezik, amelyek minden összenyomást követően visszafeszülnek eredeti formájukba, tökéletes adaptív párnázást biztosítva mînden egyes lépésnél. Ráadásul ennek a különleges innovációnak köszönhetôen félig összenyomott állapotban sem tömörödik össze az anyag, így a párnázottság ekkor sem csökken a kiinduló állapothoz képest.

Mindezek mellett a többi újítás tulajdonképpen már csak hab a tortán:

  • A varrás nélküli rátétek javítják a támogatást és a rugalmasságot
  • Az emelt sarokgallér-magasság javítja a stabilitást és megakadályozza, hogy a láb kicsússzon a cipőből
  • A TWISTRUSS technològia támogatja a sebesebb irányváltást a stop és a teljes sprint között, amikor a mozgáselemek közötti gyors átmenetek végrehajtására kerül sor.
  • A zoknibetét oldatos festêsi eljárással készül, amely a hagyományos festési technológiához képest kõrülbelül 33%-kal csökkenti a vízfelhasználást és körülbelül 45%-kal a szén-dioxid-kibocsátást.

A fentiek, valamînt a már eddig beérkezett vevői visszajelzések alapján egészen biztosan elmondható, hogy az Asics Balde FF squash cipő, tollaslabda cipő, vívó cipő és asztalitenisz cipő szerepben is kimagaslóan teljesít, az ár-érték arány miatt pedig már most egyértelmű közönség kedvenc!

Blade FF nőiBlade FF férfi

 

Title Text
Nem lépek be.